Uncategorized

Your feelings are hurting my thoughts

Det har varit en superkul dag med högt och lågt. Så vad passar väl bättre då än att svara på några frågor i en lista.

Jag försökte googla fram ” Tröja: Your feelings are hurting my thoughts”. Jag ville köpa en tröja från Aron Flams merch i julklapp till mig själv och till en kompis. jag tycker texten är klockren!

Har du irriterat dig på något idag? Hmmm. Jag tror inte det faktiskt, det har varit en väldigt peppig dag. Men om jag måste säga något så är det att jag fått en liten infektion i ena fingret som gör att det dunkar som fasiken. Helt sjukt att det känns som att det har varit något fel på mig sen jag fyllde 30 år, haha. Revben, visdomstand, finger osv på löpande band.

Favoritsås på McDonalds. Cheddar cheese såsen för den passar till ALLT. Till pommes, nuggets och bäst av allt: till att doppa en dubbel cheeseburgare i!

Lil’ + det senaste du åt = ditt rapper name.  Hahaha Lil’ Tikka masala.

Visa det senaste fotot du tagit med din mobil – och berätta om det.
En bild säger mer än tusen ord och den här är det ni får se av den här än så länge.

Något som alla andra älskar, men du inte riktigt förstår dig på? Helt ärligt svenskt julbord. Men jag vet inte om jag är den enda som känner så, det är ju inte gott? Jag älskar köttbullar, men det äter jag på veckodagarna med stuvade eller vanliga makaroner vilket är 10 av 10. Jo just det julvört är supergott också! Tycker ni om maten på julbordet?

Influencerprodukt jag inte kan leva utan. Jag är helt besatt av den här oljan från Rebecca Stella. Jag har den under sminket och så sover jag med den under vanliga hudvården och jag märker otrolig skillnad. Ni måste testa den!

Roligaste outfiten från veckan. Utan tvekan den här som Sara Biderman satt ihop inför pressfotograferingen. Jag är så taggad på att se bilderna och sen få berätta för er vad jag ska göra. Det är fullt ös från mitten av januari.

Corona-status just nu. Igår och varje gång när det är större jobb så blir alla testade och det är samma status som vanligt för min del. Jag har aldrig varit positiv och inte heller haft antikroppar. Väldigt glad för det, men det hade ju såklart varit skönt att ha antikroppar.

Något otippat men kul som hänt den här veckan? Jo jag träffade en härlig man när jag beställde en öl i väntan på min mat häromdagen. Jag beställde en fatöl och han gick väldigt glatt därifrån och sen fick han dra sitt skämt:

” en öl på ett fat” . Jag skrattade kanske lite för mycket, men det var väldigt kul. Älskar människor som sprider glädje.

Din favoritkaraktär ur en serie? Det är hundra procent Ari Gold i Entourage. Så glad att den här frågan dök upp för nu bestämde jag mig precis för att se om allt från början. Plus att jag kom på att när jag är klar med den så ska jag se Californication från början. Har ni inte sett dem så sätt på exakt NU!

På tal om nu så ska jag lägga ifrån mig datorn och äta popcorn för klockan är 23.09 och det är fredag i morgon! Arnold veckan börjar!

8 Comments

 • Veronica

  Angående om man gillar julmat eller inte.
  Här kommer en liten upplevelse från förra året:

  Vi brukar alltid tjuvstarta julbordet redan dagen innan till uppesittarkvällen och göra ett minijulbord. Sagt och gjort så stod vi i godan ro hemma och stekte köttbullar och prinskorv m.m och skulle inom kort börja spela bingolotto.

  All mat dukades fram och vi var så sugna på att äta och bara ha en härlig kväll. Bingolotto startar igång och jag hinner precis äta upp min första portion när jag känner att magen bara vänder sig och jag springer till toan och kaskadspyr.

  Min man tittar in i badrummet och säger:

  “Men oj! Blev du dålig för att du är gravid?”

  Jag tittar upp ifrån toan och vrålar att jag inte kräkts en enda gång utav graviditeten och att jag med högst sannolikhet har blivit magsjuk. Han säger lite försiktigt att det nog beror på graviditeten ändå och sätter sig i soffan för att börja spela bingo åt mig och han själv.

  Jag kryper bort till sängen och tänker att här kommer jag bara ligga nu tills jag typ dör. Då hör jag min man springa ut till toan och drar igång ett race. Sedan kommer han till sängen och bara gnyr.

  Då hör jag att våran 2-åring också sätter igång i soffan så det är bara att ta sig ut dit för att torka upp allting. När jag står där och torkar så känner jag att det är dags igen. Fast denna gång kommer det ut från ett helt annat håll och jag hinner inte till toaletten. Jag skiter ner hela vardagsrummsgolvet samtidigt som jag börjar kräkas igen. Jag lägger mig ner efteråt på golvet mitt i all sörja och vrålar: :”Ring 112!”
  Jag kunde inte tänka mig något annat än att ambulansen skulle komma och rädda oss.

  Då piggnar helt plötsligt 2-åringen till och börjar dansa runt mig i hela härligheten och sjunger “Björnen sover”

  Detta år kommer vi inte äta något julbord. Vi är inte så sugna på det. Vi hoppas ändå att kunna ta oss igenom hela bingobrickan 👍

  God Jul!

 • Annika

  Jul, midsommar och påsk – samma skit på matbordet! Nej jag tycker inte om den. Äter skinka, köttbullar, lite lax och bröd för att stå mig dessa dagar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *