X BY MARGAUX

X by Margaux är mitt nya livsstilsvarumärke. Produkterna är framtagna av mig i samarbete med experter och doftsatta av SNIPH. Serien är vegansk och producerad i Sverige. Jag har gett produkterna lekfulla namn – som små bitar av min personlighet. Handtvålen Hello Handsome uppmanar oss att le mot oss själva i spegeln och handkrämen Hold My Hand namngav jag såklart med min son i tankarna, för vad är mjukare än ett barns händer? Serien har en ljuvlig doft av blommornas blomma; ylang ylang, som för tankarna till en barfotapromenad hem en varm sommarkväll. Med enkel och stilren design smälter de in i alla badrum och miljöer där de blir ett naturligt inslag i din dag <3

Mina produkter kan ni köpa här:

Apotea // Apoteket Hjärtat // Bangerhead // Kronans apotek // Meds // Eleven.se // Nordicfeel.se

Äntligen är den här, dofternas doft “Perfume X”. Den har en varm, ljuvlig doft av ylang ylang, bergamott och citrus som för tankarna till en barfotapromenad hem en varm sommarkväll på en exotisk plats. Med sitt stilrena case passar den i allas handväskor och på alla badrumshyllor.

Ni kan köpa den här.