Uncategorized

Viska godnatt

Godkväll på er jag har precis varit inne i kvällens viskrum på Clubhouse. Det enda rummet på Clubhouse som man behöver hålla koll på just nu om ni frågar mig i alla fall!


Vi kör varje kväll vid klockan 22.00 och det är ett väldigt blandat innehåll. Men har ni vägarna förbi så kika in. Vi är några stycken som brukar viska några hundra personer godnatt och det är väldigt, vad ska man säga, annorlunda men kul!

Hursomhelst så är det ett ny vecka och här hemma är det fullspäckat. Idag har jag spelat in något som kan vara det fetaste jag har gjort i min karriär haha, ni kommer att få se det snart! Mina närmsta som vet om vad jag gjort säger att karriären peakat i det här läget, haha, jag håller faktiskt med!

Vet inte ens om ni uppfattade bilden ovan. Resten av veckan är lika full, men också väldigt kul. Jag tar ju flera möten numera i samband med padel och idag blev det också klart att Anis och jag ska möta Carl Deman och Lucas Simonsson på onsdag i en padelmatch i Stockholm. Elin, som jag var med idag när det bestämdes, frågade då om jag träffat JLC-killarna och det sjuka är att jag trodde det men när jag tänkte efter så har jag inte det. Vi har bara pratat på Facetime fler gånger i varandras videos. Så märkligt. Vi får se hur det går, men vi har en plan…. :

Nu ska jag försöka få Sean att stänga ner sin jobbdator och sluta jobba så jag kan förstöra nästa sak vi ska titta på….

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *