Uncategorized

Sista dagen i januari

Jag är så himla glad och stolt över att vi äntligen nu är klara med inspelningarna för Duellen. Det har varit en riktig resa och jag har lärt mig hur mycket som helst på en väldigt kort tid. Jag är både taggad, men samtidigt lite livrädd för att se resultatet, haha. Jag gillar faktiskt inte att titta på sånt som jag är med i eftersom jag är så självkritisk, men den här gången så är det ett måste. Både för att jag verkligen vill se programmen som blev sinnessjukt roliga och för att det kommer att vara väldigt lärorikt så att jag ska utvecklas som programledare. Det känns helt galet att drömmen som jag hade när jag var 15 år nu är uppfylld på riktigt. Jag har varit väldigt stressad inför inspelningarna och för att lära mig manus så det känns verkligen som att jag kommit ut på andra sidan nu och är en lugn och gladare Margaux än innan! När vi packade ihop i fredags hade jag nog ett av mina största lyckorus någonsin. I helgen har jag bara njutit av känslan och hängt med Sean. Det känns som att vi inte gjort det på en evighet fastän vi har sovit hos varandra varje kväll. Jag har varit så inne i jobbet, men nu börjar nya tider!!!!

Jag hoppas ni mår bra, nu ska jag beställa min egen hamburgare för sista gången från Brödernas eftersom de idag slutar säljas den, END OF AN ERA!!!!!
Men i morgon börjar det nya livet, jag är så taggad på flytten!!!!!


2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *