Uncategorized

Nu är det flytt!

Alltså vilken dag! Flytten började i ren och skär panik, hehe. Men det hör väl till? Jag var mest glad över att det inte är Arnold vecka för det hade varit ännu mer kaos, men å andra sidan kan kaos ibland ha sin lilla charm.
Mamma har varit här och hjälpt till hela dagen, vilket lugnade ner min panik så att kaoset inte tog över.

Jag har nog aldrig sett så många kartonger och skit som kom med flyttbilen idag, det fyllde hela trapphuset! Nu är allt uppe i lägenheten och vi har satt ihop det viktigaste (säng, några lampor, kaffemaskinen och matbord) och så får man låtsas att man inte ser de oöppnade kartongerna i några dagar till.

Jag kommer klara det galant att “inte se det här” för jag är så himla glad och tacksam för att äntligen ha fått flytta in i drömlägenheten. Planen är att ha det mesta klart till på fredag när Arnold kommer hem igen. Så det blir massor med varvande av att packa upp och komma i ordning med allt jobb som släpar från långa inspelningsdagar de senaste två veckorna. Det känns lite som att jag har fått semester och som att jag har massor med energi att ta med mig in i februari.

Så här kände jag mig mestadels slutet av januari, haha:

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *