Uncategorized

House Tour

Vilka dagar det har varit, kan man ju säga. Jag är förlovad nu (ifall ni har missat det, hehe). Vi svävar fortfarande lite på moln och är så glada. Det känns som att de första dagarna i lägenheten inte hade kunnat börja bättre. Det känns så bra att vi har fått landa i lägenheten. Vi har storhandlat, varit på IKEA och Arnold känner sig redan som hemma. På tal om detta så sa Arnold imorse att han funderar på att gifta sig i den nya lägenheten med sin förskolepedagog så jag tror han också känner att vårt nya hem är fyllt av kärlek.


Denna vecka och många veckor framåt lär vi ägna oss åt att få ordning på inredningen och plocka upp det sista. Det känns kul att vi inte riktigt har funderat på inredningen ännu. Vi ska bo in oss och ta besluten på vägen. Vissa saker har jag lärt mig av, haha, som när jag köpte tavlor till alla rum och skulle sen inreda efter det. Blev ju kaos och fick till slut ta ner tavlorna eftersom ingenting passade ihop.

Jobbmässigt känner jag mig mer peppad än någonsin på att köra på. Vi har så mycket på gång, jag ska berätta mer för er i veckan! Nu måste jag hämta Arnold eftersom förskolan stänger tidigt idag.


Vill ni se mer av läggan så ligger en House Tour uppe på YT, kolla hääär!

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/oAwUkXcSo-E" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *