Uncategorized

Hoppas ni har en bra jul!

Det har vi haft, Arnold är hos Jacob nu och de ska iväg till Jacobs föräldrar i två veckor.  

Vi avslutade med att göra hans favoritsyssla, baka regnbågsmuffins och det var inget gråt vid överlämning. Så det känns som att jag kommer klara mig och har de bästa förutsättningarna från nu tills han kommer hem igen. 

Mina kollegor har semester så nu börjar min riktiga vila upp mig tid. Så himla härligt. Idag ska jag hitta ett nice ställe att sätta mig på och skriva boken och sen kommer det att vara fokus fram till årsskiftet så jag kommer ta lite semester. 

Den här boken är helt annorlunda från det jag har skrivit tidigare så jag vet inte om den kommer göra mig mer inspirerad till att blogga eller om jag kommer känna mig helt slut i skrivfingrarna. Vi får se och ta det som det kommer 🙂

Nu är det semester!!!!

Det är ändå lite sjukt att antagligen dessa dagarna mellan jul och nyår när många är lediga då flest människorna typ inte har några planer inbokade och i år även mer än vanligt såklart. Jättetråkigt att allt är annorlunda och att man inte kan umgås men jag tänker att man får ta sig tiden att vila upp sig och lära sig att uppskatta livet tills det är som “vanligt” igen. Generellt tar vi alla saker för givet livet för ofta, vilket också kan göra att vi inte blir glada och uppskattar småsaker.

Tycker vi kan köra ett gemensamt nyårslöfte att vara glada för det vi har varje morgon innan vi ens tar upp mobilen eller pratar med någon. (Kan vara svårt om man har barn, men då kan man göra det ihop). Det är sjukt mysigt med Arnold! 

Jag känner mig så taggad på året som kommer nu och hoppas att ni känner likadant. Det kan bara bli bättre! Kram på er!

8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *