Uncategorized

Hej världen och julveckan

Helt sjukt att det är julafton i övermorgon, är det någon därute som har julkänsla? Omöjligt!


Vi firade in julen redan igår så jag känner mig redan färdig med årets jul och det känns otroligt bra. När det kommer till vissa svenska traditioner så har jag inte så många positiva minnen. Eller ärligt talat inte så många minnen alls och det gör mig ingenting. Det känns mest skönt att julen känns så avdramatiserad. Arnold hade sin jul igår och fick massor med julklappar av tomten. Jag gav honom “Bajsspelet” som är enkelt och “skit-roligt”. Det var en succé! Men mamma gav bästa presenterna! Arnold har blivit besatt av Disney prinsessorna så han fick massa figurer av Belle, Elsa, Ariel, Anna,Askungen och Snövit eller som Arnold säger Cinderalla och Snow white . Haha, det är för kul att just dem säger han bara på engelska måste vara ett Youtube-klipp som lärt honom. Det här är det han streckkollar just nu.

Förutom julklappar så hade mamma lagat kalkon som var helt sinnessjukt god. Jag år nog 3 portioner!!! Ska ni skippa traditionella svenska julmaten i år så MÅSTE ni göra den här!

Receptet finns på ingelstakalkon.se

4 Comments

  • Annika

    ..sitter ensam kvar på kontoret och nej, jag har ingen julkänsla. Trots gran, pepparkakor och inslagna klappar. Till min stora glädje ska vi också ha kalkon på julbordet i år. Bara en liten traditionell jultallrik för alla som äääälskar julmaten.

    God Jul och mot ett Gott Nytt År!

  • Sofia

    Vad hände med padelmatchen som skulle filmas? Älskar padel o hade varit så kul att få se dig spela. Bor på Mallorca o sitter i karantän för 2 ggr detta år. Alltså ensam under jul hahah. God jul!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *