Uncategorized

Goda ting

Det är så mycket som händer så jag knappt hinner med att dela med mig, men nytändningen för allt är verkligen total. Här kommer en litet inlägg om nya saker som jag verkligen älskar och får mig på ett ypperligt humör.

Jag vet att det är lite padelfeber i Sverige och att många är så trötta på det haha, men då svarar jag, som är besatt att då har ni inte testat det ordentligt. Därför börjar jag min första positiva punkt i inlägget med just padel. Jag har ju precis börjat hitta tillbaka till träningen efter mitt lilla uppehåll på 2-3 månader och det jag verkligen saknat mest är padeln såklart.

I år kommer jag spela ännu mer än vad jag gjort tidigare och ni kommer märka av det att padeln kommer få större plats i mina kanaler också, vilket gör mig så glad. Att kunna mixa sitt jobb med sin nya hobby + träning är fan bland det bästa jag lyckats med. Jag är så taggad på att visa och berätta allt för er!

(Reklam) X By Margaux har kommit in på HM och det är helt galet stort. Jag kan verkligen inte förstå det själv. HM som är ett av världens mest kända butikskedjor har tagit in mina produkter. Allt det här är såklart inte bara min förtjänst och jag vill verkligen ge extra mycket credd till Josefin som är säljansvarig för X by Margaux och VD i Margaux Dietz AB. Att se den här bilden är verkligen för stort för att ta in. Så fort som den här pandemin är över ska jag garanterat hitta ett kul sätt att fira detta!

Här är jag tidigare idag i mitt esse när jag signade något som jag tror kommer bli starten på Margaux 2.0. Som tur är så jag kommer inte behöva hålla på det alltför länge. Men jag vill egentligen mest dela med mig av min glädje jag känner efter dagens 4 timmar långa möte. Det här projektet är något som jag älskar.

Jag känner verkligen att jag kastat ut 2020 och tagit mig in i 2021 med all kraft och energi som går. Låter fånigt kanske, men det får ändå bli ett vidrigt klyschigt citat “Good vibes only” från och med nu! Så glad att Sean har kommit in i mitt liv och att vi verkligen är superkära plus att vi pushar och hjälper varandra i våra jobb. Jag har sååå mycket energi <3
Kan ju inte skriva ett inlägg om nya saker som jag älskar utan att ha med honom, hehe.

2 Comments

  • E

    Jag tror inte folk är trötta på padel i allmänhet utan de är trötta på att se hur kändisar struntar i corona-rekommendationerna och beter sig som att corona inte kan smitta i en padelhall. De som fått frysa sina gymkort och inte träffat släkt och vänner på typ ett år nu är nog lite extra trötta.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *