Uncategorized

Det lyser i fönstren

Nu sitter jag hemma efter en lång dag och har haft två kompisar över på husesyn. Helt sjukt, jag har inte sett Viktor på hur lång tid om helst, vilket känns så konstigt med tanke på att vi är som syskon. Han sitter fortfarande bredvid mig här och svarar på mejl medan jag bloggar samtidigt som jag introducerar Clubhouse för honom. Den nya sociala medieplattformen som vi får se om den här är för att stanna. Jag har inte bestämt mig för om jag gillar den eller inte.

En kul grej igår var det här:

Jag gjorde ett rum som var privat och det här blev konstellationen. Vi var 8 personer hade som ett flerpartsamtal och pratade om massor med saker. Riktigt kvällssnack innan man går och lägger sig. Förutom att försöka förstå mig på Clubhouse så är jag mitt uppe i semmel fascinationen:

På riktigt den här kanelbullesemlan från Clemedt Dunér som ligger på Värtavägen 31 är helt otrolig. Jag har craving varje timme och kommer antagligen att sakna den så fort semmeldagen är förbi och börja längta till nästa år.

En annan sak jag går och tänker på är:

Igår när jag kulle släcka lampan omkring klockan 23.48 kollade jag utsikten från sovrummet som jag har blivit helt besatt av och såg att det lös från några fönster i Norra Tornen. Jag har alltid haft svårt för att somna så jag är lite besatt över att veta alla människors sömn inklusive att tracka min egen sömn. Därav har jag 4 års data från Sleep Cycle på exakt hur jag sovit, hehe.
Därför undrar jag nu hur många som har släckt lampan och alla skärmar vid 23.48 tiden procentuellt i Sverige? När jag kollar på bilden från Norra tornen så kanske den stämmer lite i antal?

Tack för idag, slut för idag. Nu ska jag säga hejdå till Viktor och försöka få Sean att ta en kvällsbastu med snöbad på terrassen vilket egentligen är vår nya morgonrutin.

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *