Uncategorized

Dagen i bilder

Dagen började väldigt mysigt. Arnold som har blivit familjens väckarklocka sov ut och ville mest mysa kvar i sängen. Han är verkligen besatt av mattespelet Albert på min mobil. Jag tänker inte vara den som är föräldern som tar den moderna “matteboken” ifrån min snart fyra-åriga son, haha. Det ska embraceas, så vi blev lite sena till förskolan.

Efter lämningen som gick väldigt bra dagen till ära rushade jag till studion där vi fotade/filmade tre kampanjer som kommer ut i vår och i sommar. Allt gick strålande och jag har verkligen lärt mig nyheter idag som hör ihop med mitt nyårslöfte från 2020 som ni ska få ta del av. Det var inte helkroppsbild så jag unnade mig att ha mjukisar och chillskor undertill. Lite som sånt zoommötefeeling där man bara har kläder på överkroppen ( det är tydligen vanligt, hehe).


Sen gick den härliga nyheten ut att Lili Assefa och jag har börjat arbeta ihop. Jag är så glad för vårt fina samarbete. Det hon och hennes företag gör är att hjälpa till med PR och stärka varumärken. Sedan en tid tillbaka sköter hon alla våra kontakter utåt, trodde nog aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle behöva någon som gjorde det åt mig. Hon är en riktig klippa och jag är så glad över att få arbeta med den bästa i branschen.

Nästa nyhet idag var att en skola i Halmstad bytt namn på en av sina rätter i veckan för att få fler att äta linsgryta, haha. Jag älskar linsgryta så jag känner mig väldigt glad och stolt över detta och hoppas på att många förtär grytan under morgondagens skollunch!

Efter några timmar i fotostudion så hämtade jag Arnold och mötte Theo hos Boris för hård träning. Jag börjar långsamt komma tillbaka till träningsglädjen och det vore kanon om Theo hakar på. Det är faktiskt super att mixa träning och häng med kompisar och familj. Gränsen går vid partner, haha, men kanske måste ge det ett försök och dra med Seán till gymet.

Nu ska jag försöka hjälpa killarna med att skruva ihop någon form av kylskåpsgrej till Arnolds rum och sen chilla ner i sängen. I morgon är en ny daaaag!

Vill ni höra mer från mig så kom det ett nytt poddavsnitt idag. Det kan du lyssna på här!

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *