Uncategorized

Veckans planer

Hej alla 😀 Så kul att ni verkligen följt med i bloggflytten och inte tappat bort er någonstans på internet. Idag är det måndag, IGEN! Som vanligt tänkte jag att det skulle bli en ganska så lugn start, haha, nej nej nej. Jacob ville byta vecka förra veckan, vilket har strulat till det lite, men jag gör mitt bästa för att hinna med och så hoppas jag på att vi kan lösa det här snarast möjligt.Nästa grej att att jag märker verkligen på Arnold att det är dags att köra helveckor istället för 2-3 dagar med massa hoppandefram och tillbaka. Han hinner inte komma till ro riktigt. Så att få till det med Jacob är min största TO-DO den här veckan. Förutom det är det en jobbvecka med massor med komma ikapp och förberedelser. Vi är redan inne på december haha….!

Måndag. Inspelning och möten på löpande band. Alltifrån att laga tacos (i jobbform) till att anordna en spelning i mitt hem, haha. Sådan cool grej. Ikväll vid 17.00 har jag fixat en överraskning till Max som precis har fyllt 30 år. Håll utkik på så får ni också se 😀 Jag tror att Arnold kommer älska det också.

Tisdag. Startar dagen med padel som är kombinerat med jobb. Sen har jag en komma ikapp eftermiddag!

Onsdag. Vloggdag.

Torsdag. Planera och fixa inför nya släppet för X by Margaux som är den 22 oktober. Det här är en bonusprodukt som jag vet att ni kommer älska.

Fredag. Jag tänkte försöka få in en lite lugn fredag och fokusera lite på att vara lite ledig. Jag får tillbaka Arnold också så då kan jag hämta tidigt och göra något mysigt.

Lördag. Vi är bjudna på vårt första riktiga barnkalas med Frost tema. Bättre kan det inte bli!

Söndag. Visningar!!!

11 Comments

 • Caroline

  Din blogg är en av dom få bloggarna jag fortfarande löser! Du gör ett sånt bra jobb med din blogg så det är alltid kul att komma hit och läsa☺️

 • Juno

  Älskar verkligen nya blogg sidan! Det är såå skönt att det bara e din sida och att inga andra personer uppdaterar här! Du är världens bästa förebild! Kram❤️

 • Evelina

  Har precis lyssnat på din & Theos podd.
  Blev så glad av er fina syskonrelation! Jag har två barn. En dotter & en son. Dottern kom först och när jag var gravid med sonen (vi visste inte då att det var en son) var det så många som sa att “det vore väl roligast om det va en tjej till, så dom kan ha lite mer nytta av varandra även när dom blir äldre”. Ska erkänna att jag ibland kunnat känna mig “avundsjuk” på dom kompisar som fått två barn av samma kön, just pga jag lyssnat för mycket på vad andra sagt.
  Men du och Theo visar verkligen att man kan vara lika nära som bror & syster som syster & syster eller bror & bror ❤️

  • Margaux Dietz

   Åh tack för din kommentar! Så viktigt att inte lyssna på andra. Theo är min bästa vän <3
   Det handlar nog bara om hur familjen ser på det i uppfostran, så kör på underbara du <3 STOR KRAM

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *