Uncategorized

Utanför min comfortzone

Hej alla glada lördagsmänniskor. Jag ligger i sängen och inväntar frukost och försöker i samband med detta klura ut vårt nya bloggverktyget. Jättebra att ni kommer ni tips på hur vi kan förbättra! Bloglovin är på G!
Inatt har jag sovit 8 timmar, haft härliga drömmar och faktiskt njutit av att vara lite själv. Jag är så otroligt övertaggad för idag! Det har varit en händelserik vecka, som vanligt. Här kommer några bilder ur mobilen:

Förra veckan fick jag några meddelanden från Bröderna Norberg om att de hade en bra idé, haha, När dessa två har en bra idé så vet man att den är annorlunda och antagligen något som man aldrig har gjort innan. Och just därför så säger man ja! Speciellt nu när mitt löfte till mig själv som 30+ är att säga JA.
Vad exakt vi gjorde kommer ni att få se på Mumbo Jumbo som går på TV4 på fredagar.
Jag säger till när jag får den exakta sändningstiden. Men det här var riktigt riktigt dumt på ett väldigt kul sätt. Ni får mer än gärna gissa, hahaha.

Idag vankas det ju 90-tals kalas så jag hörde av mig till Dean Lax för att trycka upp t-shirts. Här är trycket jag hittade som passar perfekt. Älskar ju låten I love it med Icona pop så den här blir kanon!

Mörkret har börjat falla över influenser Sverige så numera har jag en ficklampa med mig om det blir mörkt när vloggen fortfarande filmas. Ett riktigt tecken på vintertid, hehe. Anledningen till att jag filmade just där var för att jag verkligen trodde att jag hade hittat min och Arnolds drömlägenhet men ICKE. På ett sätt är jag glad över att jag blivit mycket mer kräsen men jag vill verkligen att den rätta ska dyka upp!!!!!!!!
De mest intensiva timmarna i veckan var definitivt när jag lånade några barn för en inspelning på kontoret haha. OMG, Arnold är världens enklaste unge! Eller så är det något som händer efter att man fyller 4 år haha. Jag trodde att jag hade mycket energi men här ligger man i en otrolig lä. Vi hade superkul på inspelningen men det var inte en lugn sekund! Min dröm har ju varit fyra barn…..

Nu ska jag gå till gymet och förbereda dagen!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *