Uncategorized

Sluta blogga?

Nej, jag kommer inte sluta blogga, jag tycker för mycket om det! Fram tills för några månader sedan styr jag den helt själv + har inga annonser, vilket gör att jag inte tjänar en krona på antal klick eller får betalt av någon portal för att skriva (jag tänker inte heller ha så många samarbeten här).

Jag gör det för att jag älskar det, men när tiden inte räcker till så är det bloggen som får lida. Jag poddar varje vecka, uppdaterar Youtube minst 2 avsnitt per vecka, har Instagram som uppdateras varje dag, driver två företag (XbyMargaux och Juan Carlos), skriver just nu en bok och har precis gjort ett gigantiskt jobb som programledare, vilket också har tagit så mycket energi. Jag gör verkligen mitt bästa för att ni ska få allt det ni vill ha i uppdateringar, men jag är samtidigt glad över att jag vågar släppa lite på inläggen när det är mycket med annat.

(Två andra saker på listan är att jag är mamma och nykär, vilket också tar en massa tid, hehe, men härligt är det)

Därför är det väldigt tråkigt att få sådana här kommentarer:

Så tråkigt. Enda gången du bloggar numera är när du själv vinner på det och vill göra reklam, berätta om något du ska va med i.. gör mig ledsen att du gått ifrån att va den influenser med mest förtroende till att va 0% transparent mot dina följare och dem som fortfarande kollar här.

Jag vet att bloggen är väldigt omtyckt och jag älskar den också, men ibland går det inte! Hoppas det var svaret på din kommentar och hoppas ni andra förstår varför det blir lite tomt här ibland 🙂

Men om jag ska få sådana här kommentarer så känns det ibland som att det är bättre att jag lägger ner så vissa av er slipper bli besvikna.

Kram på er!

10 Comments

 • Åsa

  Tycker om din blogg men tycker det är SÅ bra att du tar paus när det inte funkar, för att inte tala om väldigt rimligt!! Man måste prioritera ibland i livet och det är viktigare att må bra än att blogga, alla dar i veckan!

 • Lisa

  Låt inte sådana bittra människor trycka ner dig. Bara för att hen inte har ett eget liv, utan kräver uppdatering varje dag för att ha nått att göra. Fortsätt gör din grej och det du mår bäst av. Alla vi andra älskar din blogg och kräver inte att du ska uppdatera hela tiden <3 kram!!

 • Carina Karlsson Sager

  Att inte folk förstår att det är du som bjuder in oss i ditt liv (när och om du vill och hinner) Fortsätt som du gör och ta hand om dig och din familj💕

 • Camilla

  Tycker absolut att du ska fortsätta blogga, inte alla har instagram och bloggen är väldigt uppskattad. Att behöva en paus ibland är väl helt normalt om du har väldigt mycket annat. Ett tips är att du meddelar i bloggen att nu kommer jag att ta en paus på ca x antal dagar, då vet de som blir irriterade om det och behöver inte gå in i onödan flera gånger per dag och bli besvikna när inget inlägg kommit upp :-).

 • Frida

  Blogga när du känner för det och ha ingen press på att du ska få ut X antal inlägg inom en viss period. Kvalitet före kvantitet 👍🏻

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *