Uncategorized

Räkna – matte

God morgon!

Jag sitter och lyssnar på Den vilda, älskar den låten, speciellt introt. Den väcker så många minnen men ändå inget som jag kan sätta finger på.
Min arbetsdag började tidigt imorse så snart ska jag på liten lunchpaus med träning.

Det jag verkligen verkligen längtar efter är dagens hämtning. Dagens hämtning sker nämligen för första gången med en bästa kompis som har barn på samma förskola. Sen ska vi gå och äta lite fredagsglass tillsammans. Så himla mysigt. Min pappa var här och gav Arnold hans födelsedagspresent häromdagen (bättre sent än aldrig)! Och jag måste säga att han nailade presenterna. En bok med pussel på varje sida och sen en typ av kortlek så man kan lära sig räkna. Sååå sjukt bra för Arnold har verkligen velat lära sig men jag har haft svårt för att komma på ett pedagogiskt sätt.

Men nu har vi den här och Arnold tycker det är det roligaste på länge, jag också! Han flög upp morgonen efter för att börja pussla och sen räkna.
Jag tänker att det kanske är kul att se i en video. Hade dock tänkt ha en ledig helg, men får jag feeling så får jag feeling. Haha, det blir alltid så, när jag väl bestämt mig för att inte jobba då blir jag kreativ och får tusen idéer.

Puss och kram8 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *