Uncategorized

Påsken är klar – Jag är redo

Den intensiva påsken är över! Eller den har inte varit så intensiv egentligen eftersom jag mest har chillat för att samla kraft och inspiration inför en härlig vår. Arnold har i princip suttit med en skattkarta sedan vi fick tillbaka honom i fredags. Tror att han precis som jag när jag var liten tycker att letandet är mycket roligare än godisätandet! Det har funnits olika typer av skatter utomhus, hemma, i padelhallen, i bilen, hos mormor och med Theo.

Men nu är det ny vecka och även fastän det snöade igår så känner jag vår i hela kroppen. I morgon kommer jag att visa lite mer av en sak som jag jobbat med länge. Jag är så taggad på att höra vad ni tycker, det här är något som jag hoppas kommer ge er lika mycket pirr i kroppen, hehe. Vi arbetar med de sista redigeringarna idag i en vlogg där jag berättar mer om projektet, ett pressmeddelande, en teaser till reklamen på Instagram och lite annat pill.

Så nu ska vi jobba på här och jag snart kan plocka Arnold på förskolan.

PS. (Har inte bara ben idag, ska snart sätta på mig byxorna igen som ligger på bordet!)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *