Uncategorized

Mycket spring

Godmorgon allihop.

Jag ligger och jobbar från sängen nu på morgonen, egentligen skulle jag ta den vanliga morgonjogg/promenaden med gänget runt Djurgården, men jag ställde in för att vila mig i form idag.

Så glad att jag har kommit upp den här veckan och fått massor med härlig energi av gänget som är med. Det är vi som tränar med Boris som har börjat starta dagen på det här sättet. Bäst är såklart att Theo är med! Egentligen är jag väldigt trött på morgnarna och absolut inte en person som vill springa med andra haha, men det här kanske är mitt nya jag efter 30.

Så härligt att starta dagen med att inte jobba, stressa eller fastna på sociala medier. Vi får se hur det kommer att gå under “Arnoldveckorna”, men planen är att försöka få med honom, haha, har inga förväntningar på att det kommer gå.

Idag har jag vloggdag där jag bland annat ska besöka ett projekt som jag är väldigt stolt över att få vara med på ett hörn av. Det ska blir riktigt kul att få vara med och presentera initiativet för er längre fram 😀 Inte långt kvar nu!
Nu ska jag försöka ta mig upp ur sängen. Våra nya lakanen är de sjukaste jag någonsin sovit i (inget samarbete), men Ogland har verkligen lyckats, sover som en dröm hela natten!

2 Comments

  • Cissi

    Hej!
    Läste artikeln om er i Aftonbladet i dag och jag tycker det är jätte tråkigt att inte Arnold är med alls ☹. Förstår Jacob med men från så mycket till inget det är trist. De klart det kan bli tufft att bli igenkänd överallt i längden till sist med antar jag.
    Helt ärligt har jag inte sett någon roligare och sötare pojke än Arnold förutom mina egna då haha. Han var ju nr 1 på hela Youtube helt klart till 100%. Nu kollar jag på gamla klipp som jag redan kollat på innan.
    Bara hans kanske är ju hur gulligt som helst!! Hoppas ni fick en underbar födelsedag även om det inte var på rätt dag!! Ha det fint och lycka till med allt. Arnold är BÄST😊👍💕

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *