Uncategorized

Jag är tillbaka

Det blev en välbehövlig semester från sociala medier, så otroligt skönt med en detox för första gången på 8 år. Jag känner mig stolt, utvilad och verkligen redo för det här året. Jag hoppas att ni mår bra och inte har saknat mig alltför mycket, eller jo jag hoppas visst att ni saknat mig mycket hehe..

Det känns som att den här veckan blir en mjukstart att komma igång då många fortfarande är lediga så jag tänkte mest jobba på att komma ikapp och skapa massor med innehåll till er.

Jag bor fortfarande på hotell och blir bortskämd med frukost varje dag.
Det kommer att bli svårt att flytta ifrån det här sen. Kanske får bli min nya grej 2021, att alltid ha stor frukostbrunch i nya lägenheten. Det känns som att hemmakontor lär hålla i sig ett tag till och då får man försöka göra något positivt av det. Brunchfrukost känns som en typisk sån grej! Helt sjukt att det är mindre än en månad kvar tills jag får flytta in i lägenheten. Halva tiden av mellanperioden är klaaaar!
Jag ska få lite bilder under dagen som jag kan lägga upp i ett inlägg. Ni har ju faktiskt inte sett det än!!!!!

5 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *