Uncategorized

Inreder takterrassen

Något som jag inte legat på latsidan med är rörligt material och jag vet att många av er som läser här verkligen är mer för blogg än för video, men jag tänker ändå att kombinationen är perfekt. Det är verkligen kul också att så många av er har skrivit till mig om att ni vill se mer av lägenheten och hur vi ska renovera/inreda. I videon som jag la upp idag påbörjar vi projekt takterrass. Det är inte lätt att få till en lägenhetsplanering med barn och hund, men här får ni se hur vi löser det!

Många av er har uttryckt en panikångest över att det inte finns högre kanter på terrassen och därför vill jag verkligen lugna er. Det är inget stup under som tur är. Jag är extremt höjdrädd själv (vågade inte köpa lägenhet i Norra Tornen fastän jag ääääälskar lägenheterna). Men hursomhelst avseende takterassen här hemma är det lugnt och jag skulle aldrig släppa upp Arnold själv där heller. Det är barnsäkert dubbellås upp dit, så ni kan andas lugnt och inte stressa upp er när vi befinner oss där uppe.

På tal om Norra Tornen så är det verkligen 10 av 10 utsikt att se när man vaknar på morgonen. Arnold är dock övertygad om att det är ett hotell och vägrar gå med på något annat. Han tror också att vi bor i ett lika högt torn och det är helt omöjligt att övertyga honom om motsatsen.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *