Uncategorized

En födelsedag utan sitt barn

Aldrig trodde jag för fyra år sedan när jag för första gången fick Arnold i min famn på BB att vi fyra år senare inte skulle vakna upp tillsammans på den största och viktigaste dagen för honom på året. Det har känts väldigt jobbigt att inte få planera upp hans dag, den 27 april, som jag såklart också ser som vår dag. Dagen då jag blev mamma är såklart den största dagen i mitt liv också. Vi har självklart planerat att fira i helgen istället, men det är inte samma sak. Jag vill vara med på spänningen kvällen innan och väcka honom med sång på morgonen när han vaknar. Jag har inte riktigt förstått än att han fyllt fyra år. Men nu är dagen över och jag känner lite lättnad, Arnold är fortfarande lika taggad ändå för han vet att han ska få två födelsedagar, en hos pappa och en hos mamma.

Presenterna är inhandlade och han kommer bli så glad, haha, han lekte med exakt sånt här när vi var på Lollos landställe för några veckor sen och satte dom högst på önskelistan. Sedan dess har han glömt bort dom, men det har inte jag, så nu tror jag han kommer vara fullt ockuperad med dockorna lång tid framöver!

Nu är det bara två dagar tills mini kommer hem igen och jag tror aldrig jag längtat så mycket som jag gjort de senaste dagarna. Finns ingen som sprider så mycket kärlek och glädje som den här lille killen <3
(säger varenda mamma i världen, hehe)

8 Comments

 • Juno

  Åhh tråkigt att han inte var hos dig på hans födelsedag 🙁 men hoppas ändå ni får ett underbart födelsedagsfirand ändå❤️❤️❤️❤️

 • Johanna

  För att tänka på något annat en kort stund skriver jag då såhär: för ungefär 4 år sedan ramlade jag in på en blogg med en mamma som fått barn samma dag som jag. Jag hade inga större planer på att följa denna blogg (slaviskt) under åtminstone 4 år framöver, men ack så lite jag visste. Du trollband mig från start. Har varit fint att få följa din resa under dessa år (jag lär nog bli kvar nåt år till, så länge du vill blogga vill säga). I all din enkelhet lyckas du med hjälp av värme, färg, tacksamhet, glädje, smittande energi och en massa annat få mig att vilja återvända hit, gång på gång. Du tycks vara en fantastisk person och jag önskar dig grattis till 4 år som mamma ❤️ /Johanna

  • Margaux Dietz

   <3 <3 <3 Blir minst ett år till efter den här fina kommentaren :D Tack för att du tog dig tid och grattis till oss med våra barn som fyllt fyra stora år <3

 • Emma

  Vad sorligt!! Kunde ni inte haft födelsedagen ihop?! Det är många som gör så då det är självklart att det är roligt för barnen också att har båda föräldrarna närvarande. Synd om dig, förstår verkligen <3

 • Anna

  Hej, tror vi separerarade ungefär samtidigt och har barn i ungefär samma ålder. Känner med dig och missade mitt barns födelsedag i år och det bränner sönder mig av sorg. Känner precis som dig att det ju också är VÅR dag, att vi firar 4 år som barn och mamma. Finns tyvärr inte möjlighet för mig och barnens pappa att fira tillsammans. Alla separationer ser olika ut och i vårt fall är det för vårt barns skull inte görbart just nu. Barnet skulle också tycka det är för jobbigt och konstigt att träffas bara kort för att sedan skiljas åt igen. Önskar dig och alla andra separerade mammor all styrka i sorgen att inte vara med barn hela tiden.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *