Uncategorized

Bra energier med fina miljöer

I inlägget förekommer reklam för Meli Meli

Hej finisar!

Hur mår ni? Jag mår så bra. Saker och ting börjar falla på plats och det är fredag! En av sakerna som faller på plats är vårt kontor. Det har länge varit lite rörigt och så mycket saker överallt, men nu har vi äntligen fått lite uppstyrning på stället.

Jag blir ofta påverkad av energier och märker hur bra jag mår när det är fint runt omkring mig. Så nu har vi fått ordning på kontoret med tavelväggar och förvaring och helt magiska möbler från Meli Meli.

Jossan och jag har veckomöte i våra drömmiga fåtöljer. Ja, ni ser ju hur sköna de är. Jag hänger i “Vivi chair” och Jossans fåtölj heter “Carla”. Båda i ett så mysigt teddytyg. Den magiska mattan ger en härlig inramning till rummet.

Självklart har jag även en soffa från Meli Meli hemma. Hela familjen verkligen älskar denna då den är så djup att vi kan krypa upp och gosa framför tv’n tillsammans 🙂 Den är också perfekt att sova i. Min stora förhoppning just nu är att den också kommer att passa in i nya lägenheten (om jag någonsin hittar en, hehe). Jag har ju även extra överdrag ( i grönt) till den den här Luca soffan som jag älskar!

Här kommer mer inspo från Meli Meli, jag tycker verkligen deras möbler är otroligt prisvärda, har grym kvalitet och är riktigt snygga.

Jag blir så taggad på att möblera nya obefintliga hemmet när jag ser dessa bilder.


Kram M

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *