Uncategorized

Ballonger och sång

OJ vilket underbart ruttet väder det är ute! Jag trodde klockan var mitt i natten när klockan ringde, hehe. Blir alltid lite paff över att vakna av väckarklockan och inte av Arnold. Han ligger här bredvid mig i sängen och snooooozar fortfarande. Jag har förberett en kaffe till mig och ett glas mjölk till honom när han vaknar. Har lite Lucia-stämning känsla idag, men det är ett bra tag kvar.

Igår blev verkligen en supermysig dag. Så fort jag var klar på jobbet plockade jag upp Arnold för att köpa en outfit till barnkalaset på lördag.
Vi gick raka vägen till Butterick’s och där var det såklart fokus på Halloween, det fanns några prinsessklänningar, dock inga för prinsar.

Ni får ursäkta kvaliteten på bilderna, hehe, det är svårt att fota ett övertaggat barn. Vi testade massor med kläder och min favorit var absolut clowndräkten, men A var väldigt bestämd på klänningen och det är ju faktiskt Frost tema på lördag och det är ju han som ska ha på sig det, så det är ju alltså hans val! Jag undrar lite vem som är mest taggad för kalaset hehe, han eller jag.

Sen var det snabba puckar hem för att göra i ordning inför Max och Jossans överraskning. LOVAD som är vår favoritartist kom alltså hem till mig och hade en liten spelning med tre låtar. Jag fick idén efter att min kusin berättade att hon hade överraskat sin kille på 40-årsdagen med Miriam Bryant. Artisterna har ju tyvärr inte så mycket just nu, så man kan ha lite tur.

Det var så vackert alltihop, Lovads texter är helt magiska och jag är verkligen en sucker för bra texter när det kommer till musik!

Nu vaknar lillen här så vi ska snappa på.
Hörs senare!
11 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *