Uncategorized

Klarar jag detta?

Det blev ett sent inlägg idag, jag har faktiskt passat på att ha en väldigt lugn arbetsdag för att samla krafterna, vilket jag verkligen var värd efter många dagars jobb på rad. Tro det eller ej men vi (i alla fall vissa i mitt yrke) jobbar långa arbetsdagar samt till och med helger, hehe.

Under vår lediga tid har Sean och jag lagt fokus på lägenheten för att få den i ordning så vi känner att vi verkligen har ett mysigt hem att komma hem till. Jag är ju kanske inte världsbäst på inredning men jag älskar ju när det är fint och då blir det lite problematiskt. Jag vet vad jag tycker är fint men sen är det otroligt svårt att hålla en röd tråd. Så vi får se hur det slutar, jag tror att jag kommer behöva ta in ett proffs till slut.

Jag satt och scrollade på Instagram precis och såg ännu en gång hur stor skillnad det är på mig och min underbara vän och kollega Petra Tungården. Det känns som att hennes dröm att renovera lägenheten är min värsta mardröm. Som tur är har vi inte lika mycket att fixa här hemma. Det ska bli väldigt kul att se hur våra renoveringar slutar. Ser så fram emot att följa Tungårdens resa för den där läggan hon har kommer att bli magisk! Ser också extrem skillnad på våra inspobilder för barnrummen, haha. Min + Arnolds vision för Arnolds rum jämfört med hennes vision för Harrys rum är natt och dag!

Pettys Inspo (som är sjukt fin!!!!)

Vår inspo (gissa vems bild som är min VS Arnolds):

Fortsättning följer…..

2 Comments

  • Emma

    Ditt val är ju mycket bättre än Petras haha. Det ser ut som ett barn run medans Petras barn rum ser inte alls så barnvänligt ut. Arnold blir säkert jätte glad med massa färg och roligheter i rummet:)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *