Uncategorized

Nu finns äntligen min alldeles egna burgare tillgänglig att testa. Egentligen är det inte min egna, hehe, det är Max Müller som har gjort receptet, men det är min favorit och jag känner mig högst delaktig ändå då jag varit med och provsmakat i flera år, haha. Den kommer att finnas på Brödernas restauranger januari ut och ni som testar den kommer inte att bli besvikna.
Smakerna är på plats och det är rikligt med sås och ost. Är ni extra såsmänniskor (som jag) så be om extra sås när ni beställer.

Anledningen till att jag frågade om jag fick göra en egen burgare var för att jag fick möjligheten att skänka pengar till en välgörenhetsorganisation så detta är inte ett samarbete. En som jag verkligen gillar, som gör skillnad och som man kan följa, vilket är väldigt häftigt.
Läs mer här!
Så för varje hamburgare skänks det 10 kronor direkt dit! Ett bra nyårslöfte är att äta så många som ni kan i januari haha, det ska jag i alla fall göra.

För er som bor där Brödernas inte finns så har ni receptet här:

Chipotlemajonnäs, rödlök, sallad, Väddö Cheddarost, bacon och bbq-sås! Enkelt men så otroligt gott.

Får bli en hemmamiddag snarast med de här två favoritherrarna. Så jag kan ge tillbaka för alla gånger som de har grillat.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *