Uncategorized

11/1

Sååå det har gått några dagar sedan Seán crashade bloggen, men nu är den fixad igen och vi har satt in extra beredskap om eventuell framtida skytteltrafik skulle uppstå. Som ni ser går det framåt för honom med kameravanan…

Det är måndag igen och veckan är fullsmockad eftersom inspelningarna drar igång i slutet av veckan. Men det är kul! Idag har vi bland annat filmat halva dagen och jag har gästat Schulman Show samt haft kundmöten. Det känns som att januari 2021 är så mycket mer strukturerad än vad januarimånader brukar vara. Det är tack vare det fantastiska teamet på Margaux Dietz AB.

Vi har flyttat in på hotellet och ut från min mamma på heltid och vi trivs extremt bra. Arnold är väldigt stolt över att vårt hem har två pooler och en restaurang, men samtidigt lite undrande över varför vi inte har ett kök och varför vi sover i vardagsrummet. Det är väldigt skönt att det fungerar så bra mellan Seán och Arnold. Han är mer än godkänd!

Nu är det dags att avrunda kvällen i morgon är det full rulle igen.

8 Comments

 • Tanja

  Vad mysigt ni har det! 🙂 <3

  Jag är så nyfiken på lya lägenheten. I senaste vloggen sa din mamma att den ligger nära hennes. Innebär det att du blir kungsholmsbo måntro?
  Kram

 • Hanna eriksson

  Hej!
  Måste bara fråga en sak om vad som känns rätt eller fel.. du hade en paus från sociala medier under julen. På ditt samarbete med isadora som du lägger upp på din story idag så är du väldigt solbrun. Sett rykten om på andra sidor att du var utomlands under ”din paus”. Måste man säga att man tar en paus för man vet innerst inne hur fel det är att åka utomlands just nu.. nödvändig resa, tror nog ej det. Så besviken och du tappar en följare om det visar sig är sanningen…

 • Angela

  GRATTIS, grattis, grattis – nu har Margaux lyckats med en uppgradering – IGEN!
  Hur gör du…
  .
  .
  .
  Hoppas Kärleken & Lyckan håller i sig nu <3

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *